FISKALIZACIJA KASE ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Jednostavan način do elektronske fiskalizacije u ugostiteljskim objektima

Korišćenje elektronske fiskalizacije u ugostiteljskim objektima i svakodnevnom poslovanju privrednih subjekata u ovoj oblasti štedi vrijeme i unapređuje poslovne procese.

Dobar i funkcionalan informacioni sistem u ugostiteljstvu omogućava uštedu novca jer dozvoljava potpunu kontrolu nad Vašim poslovanjem, na svakom mjestu i u svako vrijeme.

Kvalitetna ponuda i svakodnevne servisne usluge

Cijenom i kvalitetom ponude, najboljom podrškom dostupnom 24/7 svaki dan u godini, te brzim servisnim uslugama u različitim situacijama, VG eFISKAL se trudi da zadovolji i odgovori na sve zahtjeve i potrebe klijenata. Uz to, VG eFISKAL olakšava svojim klijentima koji posluju u oblasti ugostiteljskih djelatnosti punu podršku kroz sve faze poslovanja i svim članovima tima – od rezervacije do trenutka ispraćanja gosta.

Uređaji koje VG eFISKAL nudi u oblasti fiskalizacije ugostiteljskih djelatnosti jednostavni su za korišćenje, lako se naručuju i omogućavanju svakodnevno i kontinuirano praćenje analitike. U svojoj ponudi VG eFISKAL ima asortiman proizvoda prestižnih proizvođača ovih sistema,

LICENCE ZA ELEKTRONSKU FISKALIZACIJU

VG Gastro logo

VG GASTRO LITE

✓ Izdavanje računa

✓ Rad po stolovima

✓ Rad sa smjenama

✓ Ponude i popusti

✓ Automatski backup

✓ Backoffice administracija

✓ Korisnička podrška 24/7

VG Gastro logo

VG GASTRO PRO

✓ Sve iz LITE

✓ Narudžbe za šank i kuhinju

✓ Rad sa dostavama

✓ Skladišno poslovanje

✓ Analiza prometa

✓ Rad sa više lokala

✓ Crtanje stolova

VG Gastro logo

VG GASTRO ULTIMATE

✓ Sve iz PRO

✓ Sveobuhvatne analize i izvještaji

✓ Program lojalnosti

✓ Rezervacije stolova

✓ ConfigPOS Analysis

✓ Kuhinjski monitor

✓ VG ConfigPOS Order

Fiskalizacija ugostiteljskih djelatnosti vam omogućava:

Zena kuca na telefonu, a zamagljena osoba u pozadini posmatra
Prijavu zaposlenog
Prijava u POS sistemu sa PIN kodom, karticom, narukvicom, korisničke dozvole za rad sa programom na različitim nivoima (zaposleni, menadžer, vlasnik, administrator).
Izdavanje i naplatu računa
Naplata računa jednim klikom, izdavanje računa u skladu sa načinima plaćanja, izdavanje računa pravnim licima, višenamjenski cjenovnici (happy hour, noćni, akcijski), arhiva računa i razduživanje pazara.
Rad po stolovima
Rad sa grafičkim stolovima i zonama, rad sa brzim stolovima, razdvajanje stolova, preuzimanje stolova među zaposlenima, pojedinačni računi za svakog gosta za istim stolom.
Kuhinjski monitor
Pojednostavljeno korišćenje kuhinjskog monitora kroz koji se narudžbina konobara ka kuhinji može poslati s bilo kojeg uređaja na koji je instalirana aplikacija. Sistem je dvosmjerni – nakon što je hrana gotova, povratna informacija dolazi konobaru/ici, gdje god se nalazio/la u okviru objekta. Pored prikaza narudžbi u stvarnom vremenu, kuhinjski monitor prikazuje informacije prije koliko vremena je narudžba kreirana, kako bi oni koji hranu poslužuju imali orijentir koje narudžbe kasne.
Rad u pokretu
Monitor na dodir, RFID bezkontaktne narukvice, rad sa mobilnim uređajima, rad sa tabletom i brz pristup bilo kojem tipu multimedije.
Upravljanje artiklima
Uređivanje artikala, komentari na artikle, korišćenje napomena, karakteristike i prilozi za artikle i razdvajanje po organizacionim jedinicama (više objekata sa istim artiklima, a različitim cijenama).
Podešavanje jelovnika
Podešavanje proizvoda i usluga i mogućnost odabira jela u skloopu dnevne ponude, više načina formiranja i ažuriranja cijena proizvoda, mogućnost ponude jela na jelovniku sa preporučenom cijenom, te mogućnost odabira između redovne ili preporučene cijene artikla.
Generisanje izvještaja
Više od 50 različitih vrsta i tipova izvještaja – stanje zaliha, pregled stanja/prometa, pregled prema tipovima računa, rekapitulacija, nivelacija, prihodi/rashodi, kartice artikala, potrošnja robe/sirovina, automatski zaključak dana, statistika i drugo.
Davanje posebnih ponuda
Program lojalnosti za goste (ostvareni limit, umanjenje računa za dogovoreni iznos), program lojalnosti za članove (posebne cijene za članove tima unutar firme), program lojalnosti za zaposlene (posebne tarife za zaposlene).
null

PODRŠKA

Online i telefonska podrška našeg stručnog tima 24/7
null

FISKALIZACIJA

Unosimo i instaliramo za Vas sve potrebne podatke za elektronsku fiskalizaciju
null

ISPORUKA

Na dogovorenoj lokaciji u roku od najviše 2 radna dana
null

PRODAJA NA RATE

U saradnji sa Crnogorskim Telekomom omogućena je kupovina uređaja na 24 mjesečne rate
null

ZAMJENA

U slučaju kvara zamjenski uređaj dostavljamo u roku od 24 časa
null

POUZDANOST I KVALITET

Više od 30 godina iskustva nas čini najpouzdanijim partnerom u fiskalizaciji