Ko smo mi?

eFISKAL sa preko 25 godina iskustva je lider u Crnoj Gori u automatizaciji poslovnih procesa i razvoja implementaciji nesavremenih poslovnih Hardverskih i Softverskih rješenja. Preko 7000 klijenata nam je ukazalo povjerenje koristeći naše proizvode i usluge, a neki od njih su najveći ugostiteljski i trgovački objekti u zemlji.

Našu snagu čini ambiciozan tim servisera inžinjera sa višegodišnjim iskustvom u fikalnoj IT oblasti. Odlikuje nas višegodišnje iskustvo, profesionalan rad, brzina i kvalitet u rješavanju i otklanjanju najkomplikovanijijh problema.

Naša misija

Naša misija je garancija visoko kvalittnih poslovno-informacionih sistema i hardverskih rješenja, kao i visoko kvalitetne stručne podrške, koja će ubrzati vaše poslovne procese. Nastojimo da omogućimo korisnicima da na najefikasniji način organizuju svoje poslovanje, te pomoću kompletne kontrole poslovanja povećaju dobit i smanje troškove.

U skladu sa zahtijevima tržišta, nastojimo biti moderan, dinamičan i fleksibilan tim, koji je u svkaom trenutku spreman odgovoriti na aktuelne zahtjeve i potrebe korisnika.

Naša vizija

Naša vizija i razvoj i primjena modernih informacionih Hardverskih i Softverskih sistema i praćenje operativnosti naših korisnika, kao i prožanje najmodernijih i najefikasnijih rješenja u skladu sa najsavremenijim informacionim tehnologijama.

Zadovoljni korisnici naših usluga, te profesionalni i partnerski odnosi, naši su osnovni ciljevi.